5 Μυστικα για να γινεις η πιο περιζητητη νταμα.

EN

Ναι υπάρχουν άγραφοι «κανόνες» και για εσάς τις ντάμες που θέλετε να είστε η πρώτη επιλογή των καβαλιέρων στα απανταχού πάρτυ. Το να είσαι καλή τεχνικά δεν είναι αρκετό από μόνο του… οι καβαλιέροι μίλησαν και ορίστε τι μας είπαν:

1.   Το μόνο που ζητάει είναι το χαμόγελο σου.

Ο καβαλιέρος προσπαθεί με ό,τι έχει και δεν έχει, να σε εντυπωσιάσει. Σκέφτεται και φτιάχνει το τέλειο social για εσένα (τουλάχιστον προσπαθεί…). Πάει σε μαθήματα για να βελτιωθεί και να σε χορεύει καλύτερα. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να του χαρίσεις ένα σου χαμόγελο. Τόσο πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον χορό.

Titanic_movie_dancing

 

2.   Αρνήσου με ευγένεια.

Τι και αν χόρευες όλο το βράδυ και πονάνε τα ποδια σου; Τι και αν δεν σου αρέσει το κομμάτι που παίζει; Αυτά δεν είναι δικαιολογία για να χάσεις τους καλούς σου τρόπους. Αρνήσου, αλλά αρνήσου ευγενικά. Δεν χρειάζεται να βρεις μια φτηνή δικαιολογία, απλά χαμογέλασε και πες «… δεν μπορώ… ευχαριστώ».

3.   Μην φοβάσαι να ζητήσεις.

Οι ντάμες που ζητάνε έστω και μια φορά ένα καβαλιέρο σε χορό γίνονται αυτόματα επιλογή του για μελλοντικούς χορούς. Φτάνει πια να είσαι ανύμπορη στο με ποιον θα χορέψεις… αν θέλεις να χορέψεις με κάποιον καβαλιέρο ζήτησε του εσυ.

4.   Φόρεσε το Channel no.5 σου.

Δεν ζητάμε να φοράς μόνο αυτό αλλά, ναι το να μυρίζει ωραία το χορευτικό σου ταίρι είναι εξίσου σημαντικό και για τους δυο.

df151a491693b60a1afc5b5d1b8d46d1

 

5.   Χόρεψε με τον καβαλιέρο σου, για τον καβαλιέρο σου.

Ο χορός δεν είναι για να σε προσέξει ο δίπλα, για να δείξεις τι τρομερό styling έχεις ή ακόμη για να ζηλέψουν οι φίλες σου που χορεύεις με τον «καλό καβαλιέρο». Η προσοχή σου θα πρέπει να είναι στραμμένη στον καβαλιέρο σου. Για λόγους ευγένειας αλλά και ασφάλειας!

 

Και μην ξεχνάς το νούμερο 1…

 

Bonus : Μαζί δυο θρύλοι της salsa σε ένα social…

 Stay on the dance floor 😉

Σχολιάστε

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑